عضویت آموزش کنترل و ترویج خدمات مهندسی گاز و آبفا ارتباط با بازرسان ارتباط با ریاست آمار آنلاین

  • به سایت سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرزخوش آمدید.
  • شماره سامانه پیام کوتاه سازمان: 30008356
  • پست الکترونیک: info@alborz-nezam.ir
جمعه 10 فروردین 1403 | 1:52

کد خبر : 398

  • تاریخ انتشار :

  • 1396/10/16

تعداد بازدید : 6061 بار

دومین همایش «درس آموخته های زلزله کرمانشاه» در کرج برگزار شد

1396/10/16

به همت روابط عمومی و آموزش سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز روز دوشنبه 11 دی ماه 96، «دومین همایش درس آموخته های زلزله کرمانشاه» در محل ساختمان آموزش این سازمان برگزار شد.


در این همایش ابتدا دکتر غفاری رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز در سخنان کوتاهی هدف سازمان از اعزام کارشناسان سازمان به همراه اساتید دانشگاه خوارزمی به منطقه سرپل ذهاب را انتقال درس های زلزله اخیر به مهندسان البرز به منظور ایمن سازی هر چه بیشتر ساختمان ها در استان برشمرد.



وی با اشاره به اهمیت بازدید از مناطق زلزله زده و تجارب بدست آمده پس از هر زلزله افزود: غفلت از عبرت های کسب شده از زلزله کرمانشاه می تواند خطرات زیادی برای جامعه و مسوولیت فراوانی برای مهندسان به دنبال داشته باشد.

غفاری به مهندسان توصیه کرد در صورت امکان حتما از مناطق زلزله زده بازدید کنند تا بدانند مسوولیت ایشان تا چه حد مهم و سنگین است.

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز ضمن تشکر از کمک و همراهی اساتید دانشگاه  خوارزمی در انتقال درس های زلزله کرمانشاه، با تاکید بر ظرفیت علمی ارزشمند این دانشگاه، حضور دانشگاه خوارزمی در استان البرز را یک موقعیت باارزش خواند که باید از آن به نحو شایسته بهره برد.

 در ادامه این همایش دکتر پیمان همامی دکترای سازه و عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی، با تشریح رفتار سازه های مختلف بنایی، فلزی و بتنی در زلزله کرمانشاه، همراه با تصاویر مستند ساختمان های آسیب دیده، نقاط ضعف هریک از انواع این سازه ها را مورد بررسی قرارداد.



این استاد دانشگاه با تاکید بر تاثیر فراوان عدم اجرای اصولی سازه های مختلف ، مجریان فاقد صلاحیت فنی، استفاده از مصالح نامرغوب و عدم دقت در اجرای نقاط اتصال یا در اصطلاح چشمه های اتصال در انواع سازه ها را مهم ترین علل وارد آمدن خسارات جدی به ساختمانها در سرپل ذهاب برشمرد.

وی همچنین بی توجهی به اجرای مهار دیوارهای غیرسازه ای و استفاده از مصالح نامتناسب را مهم ترین علل فررو ریختن دیوارها و غیر قابل سکونت شدن ساختمانها ، علی رغم پایداری سازه آنها دانست.



همچنین دکتر هادی شهیر مدرس مکانیک خاک و مهندسی پی و  عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی در سخنانی با ارایه تصاویر مستند، به تاثیر تیپ های مختلف خاک در انتقال امواج لرزه ای و لرزش و لغزش خاک مناطق مختلف شهر سرپل ذهاب پرداخت و با اشاره به مشابهت برخی مناطق شهری و روستایی سرپل ذهاب با شهر کرج، توجه به تجارب بدست آمده  را در البرز بسیار ضروری و مفید خواند.



قابل ذکر است این همایش در پی سفر متخصصان سازمان نظام مهندسی ساختمان البرز و دانشگاه خوارزمی به مناطق زلزله زده کرمانشاه و تهیه گزارش مستند از این واقعه، برای دومین بار در استان البرز برگزار شده است که با استقبال چشمگیر مهندسان روبرو شد.





نشریه نیارش

آب و هوا

همایش ها

اوقات شرعی